2015-02-02 09:07:24• hírek • Blikk.hu

Razziázott a NAV a Jimmy-gálán

Az immár több mint egy évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvényre - amelyet természetesen Zámbó Jimmy emlékére szerveznek a néhai énekes testvérei - ezúttal is a Csepeli Munkásotthonként ismert művelődési házban került sor.


A több mint 10 ezer forintos VIP-jegyet vásárló nézőket hatalmas svédasztalos vacsorával is megvendégelik. Csakhogy az étkezés órákat csúszott, ugyanis a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai razziát tartottak a helyiségben.

F. Aranka nevű olvasó két barátnőjétől kapta a méregdrága jegyeket, hogy a 2001-ben tragikus körülmények között elhunyt kedvencükre emlékezzenek, és egykori dalait hallgathassák, csakhogy csalódniuk kellett.

- A barátnőim leptek meg a belépővel a születésnapomra. Úgy tudom, több mint tízezer forintba került egy jegy. Az előadás rendesen elkezdődött, de a szokásoktól eltérően szünetet sem tartottak, mert a NAV civil ruhás ellenőrei elkezdték faggatni a vendégeket, hogy mennyiért vették a jegyeket, és kaptak-e számlát - mesélte a Blikknek a Jimmy-rajongó.

- Bevallom, én speciel nem kaptam, de a színházban sem szoktam számlát kérni, ha jegyet vásárolok. Bár való igaz, hogy ezt az emlékestet nem egy intézmény, hanem évről évre Jimmy családja rendezi, és Marietta, azaz Baba a főnök a munkában.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu portálon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: